Bloodborne vraj zamieri na PC a PS5. Na porte nebude pracovať From Software

AKTUALIZÁCIA: Nič sa nepotvrdilo. Bloodborne sa neukázal ani na prezentácii Sony, ani na PC Gaming Show. Miesto Bloodborne sme ale dostali remake Demon’s Souls.

Vyzerá to, že sa vysneného PC portu Bloodborne asi dočkáme. Od včera sa začali objavovať informácie o možnom porte hry na PS5 a zároveň aj PC. Na PC si Bloodborne zatiaľ môžeme zahrať prostredníctvom streamovacej služby PS Now, ale hrať natívny port by bolo nádherné. Konečne poriadny framerate!

Twitter účet Sloth Mom začal tweetom, že sa Bloodborne objavil na Steame. To mal byť len clickbait, pod ktorým sa ukrývalo niekoľko linkov na charitatívne stránky zaoberajúce sa afroameričanmi. Následne sa však niekto Sloth Mom ozval a za 110 dolárový finančný dar jednej z týchto charít, potvrdil realitu PC/PS5 portu. Sloth Mom aktuálne dokonca vie, kto bude na porte pracovať. Vraj sa hráči nemajú čoho obávať.

Dôveryhodnosti celej situácii pridal aj tweet známeho informátora Wario64. Ten vo svojom tweete odkázal ľudí, čo si chcú zahrať Bloodborne na PC, na PS Now a dodal k tomu „alebo si ešte chvíľu počkajte…“ . Čo by mohlo znamenať potvrdenie plnohodnotného portu. Ozval sa aj moderátor Resetery, ktorý stroho vyhlásil, že aj on už má nejaké informácie.

PC a PS5 verzie Bloodborne mali byť podľa všetkého oznámené na odloženom livestreame odhalenia PS5 hier. Dáva to zmysel. Koniec koncov aj pri Horizon: Zero Dawn najprv nikto neveril, že by sa špekulácie mohli potvrdiť.

Zdroj: DSOG

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!