Bethesda bola prekvapená, že hráčov nezaujíma PVP. Ignoruje fakt, že to PVP je otrasné

Viceprezident Bethesdy Pete Hines, povedal v rozhovore s USGamer, že boli v štúdiu prekvapení, s akými reakciami od hráčov sa stretli kvôli ich zameraniu sa na PVP pri Fallout 76. Tento focus by sa mal jemne pozmeniť po príchode očakávaného bezplatného prídavku Wastelanders, v ktorom Bethesda pridá počítačom ovládané NPC.

Pôvodný zámer Falloutu 76 bol svet ovládaný samotnými hráčmi. Svet, v ktorom nebude potreba NPC predavačov, pretože si hráči budú predávať predmety medzi sebou. Dosť táto vízia pripomína utópiu. Celé to v podstate stroskotalo na tom, že sa o tú víziu pokúsila práve Bethesda.

O nej už dlhodobe vieme, že je čo sa týka technickej stránky úplne mimo aktuálnej doby. To sa minimálne zdvojnásobilo pri pracovaní na MMO hre, kde je technická stránka to najdôležitejšie. Problémy so serverami, stabilitou herného enginu, glitchmi, bugmi… Je toho neúrekom.

Slová Pete Hinesa by sa teda mali trocha poupraviť. Bethesda sa nemá prečo čudovať, že je ich PVP zložka hry nenávidená, keďže je ich PVP zložka takmer nehrateľná kopa nedotiahnutých nápadov.

Uvidíme ako na tom hra bude po vydaní Wastelanders DLC presne o mesiac – 7. apríla. Presne v ten istý deň sa Fallout 76 dostane prvý krát aj na Steam. Aj Steam verzia však bude vyžadovať Bethesda.net účet.

Zdroj: USGamer

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!