Ani samotné Sony zatiaľ nevie cenu PlayStation 5

Zatiaľ najväčšou záhadou okolo predstavenia konzole PlayStation 5 je jej cena. Tú podľa všetkého ešte nevedia ani v Sony. Rozhodne nebudú chcieť zopakovať cenové fiasko, ktoré vo svete spôsobili pri predstavení PS3, ktoré stálo 500 dolárov v 20GB verzii a rovných 600 v 60GB verzii. V tom období však aj s tak vysokými cenami bolo Sony s každým predaným kusom v strate. Výrobný proces každého modelu činil až 800 dolárov.

Je dosť možné, že si Sony tentokrát počká na Microsoft a jeho oznámenú cenu Xboxu Series X. Bude zaujímavé sledovať, kto z týchto gigantov sa odhodlá vyložiť karty na stôl ako prvý.

Z tých konkrétnejších PS5 správ tu máme napríklad štart oficiálneho PlayStation 5 webu. Zatiaľ sa na ňom nič zaujímavého nenachádza, okrem možnosti registrácie do newslettera, prostredníctvom ktorého vám Sony môže poslať upozornenie, ak sa niečo nového okolo PS5 objaví.

Na koniec tu máme aj jednu špekuláciu. Šušká sa o tom, že jedným z launch titulov PS5 by mal byť nový diel akčnej 3D plošinovky Ratchet & Clank. V tomto smere však nemáme absolútne nič potvrdené.

Zdroj: Vortex

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!