Microsoft bude svoje exkluzivity zo začiatku vydávať aj na Xbox One

Microsoft sa už zrejme poučil zo svojich chýb z predchádzajúcej generácie a popredu sľúbil viac exkluzivít do budúcnosti. V tom by im mali pomôcť štúdiá, ktoré odkúpili pod svoje krídla. Zabúdať ale nechcú ani na majiteľov Xboxu One a Xbox One X.

Prekvapivo bolo oznámené, že po prvý rok či dva od vydania Xbox Series X, budú Xbox exkluzivity vydávané okrem novej konzole aj na Xbox One a samozrejme aj Windows 10 počítače. Platiť to napríklad bude aj pre Halo Infinite.

Zlé jazyky internetu sa tejto informácie okamžite chytili a na plnú tlamu vykrikujú, že Xbox Series X tým pádom nebude mať exkluzivity. A ja sa teda pýtam… Zahrajú si Forzu, Gears of War alebo Halo na PS5? Nie. Na druhú stranu, zahráme si God of War, Horizon: Zero Dawn alebo Uncharted na PC? ÁNO! Skrz službu PlayStation Now 😉 Takže kto že to nemá tie exkluzivity?

Microsoft na to ide naopak správne. Momentálne najvýkonejšia konzola históre, Xbox One X, prišla na trh až v roku 2017. Microsoft teda nechce, aby boli hráči, ktorí vytiahli nemalú sumu za túto výkonnú konzolu, nútení kupovať znova ďalšiu.

Zdroj: MCVUK

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!