Nová expanzia World of Warcraft: Shadowlands zníži maximálny level na 60

Na BlizzCone 2019 sa popri Diablo 4, ukazoval aj nový datadisk, pre stále najpopulárnejšie MMORPG, World of Warcraft. Shadowlands (ako znie názov datadisku) príde s veľkými zmenami.

Zrejme tá najväčšia sa bude týkať level capu. A nie, nebude to jeho navýšenie, ako bývalo pri nových datadiskoch pre WoWko zvykom. Naopak, Blizzard sa rozhodol maximálny možný dosiahnuteľný level postáv v Shadowlands znížiť z momentálnych 120 (Battle for Azeroth) na 60. Level 60 bol maximum pri pôvodnom vanilla WoWku. Tento krok by mal zabezpečiť plynulejšiu hrateľnosť, pri ktorej bude každý získaný level podstatný.

Po vytvorení nového charakteru v Shadowlands bude hráč s levelom 1 vrhnutý do úplne novej zóny, kde mu hra bude až po level 10 ukazovať, čo má od hry, akou je WoW, očakávať. Následne od levelu 10 si hráč vyberie datadisk, s ktorým sa dostane na úroveň 50 a odtiaľ už začne datadisk Shadowlands.

Pri každom získanom levely sa budú odomykať nové skilly, talenty a iné vylepšenia postavy, takže hráč by mal pri hraní neustále pociťovať posun. Páči sa vám tento nápad? Ste pri MMO hrách skôr za vysoký počet levelov, alebo za menej úrovní postavy s pomalejším, viac odmeňujúcim postupom?

Zdroj: PC Gamer

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!