Ubisoft bude naďalej pracovať na zlepšovaní Ghost Recon Breakpoint

Nedávno sme sa z úst vedúceho Ubisoftu Yvesa Guillemota dozvedeli, že Ghost Recon Breakpoint zaostal za očakávaniami. Práve pre prevenciu opakovania podobnej situácie, sa Ubisoft rozhodol odložiť vydania svojich chystaných hier (menovite Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters).

Fakt, že je Ubisoft zklamaný z obecného prijatia Breakpointu však neznamená, že by sa na hru úplne vyflákli. Naopak, vývojársky tím Ghost Reconu zamaká ešte viac. Už máme jeden update za sebou (1.0.2) a do konca novembra nás čakajú ešte ďalšie dva. Prvý (1.0.3) by mal Ubisoftu stihnúť ešte pred stredom mesiaca a ten druhý (1.0.3.1) niekedy jeho koncom. Oba by mali priniesť zlepšenia optimalizácie behu hry, opravy bugov a rôznych chýb v engine. Až po nich sa začnú riešiť aj zmeny v postoji ku mikrotransakciám.

Nový obsah do hry pribudne až v nasledujúcich mesiacoch. Hlavnou prioritou bude však opraviť tie najväčšie bugy a zlepšiť chod hry. Časom sa hráči dočkajú aj podpory počítačom riadenej umelej inteligencie spoluhráčov. Sólo hráči tak nebudú musieť po svete pobehovať úplne sami, ale vypomôžu im AIčka. Bližšie detaily k chystanému novému obsahu sa ale dozvieme až po tom, ako vyjdu naplánované technické aktualizácie.

Zdroj: Ubisoft

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!