Ubisoft odkladá Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine aj Gods & Monsters

Ubisoft prišiel s nečakanými správami. Potvrdil odklady vydaní hneď niekoľkých svojich hier – Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters. Šéf Ubisoftu Yves Guillemot oznámil, že odklady súvisia aj s nedávnym vydaním Ghost Recon Breakpoint. Ten v recenziách a v očiach hráčov nedopadol zrovna najlepšie (i keď sa mi beta vcelku pozdávala, mikrotransakcie a bugy sa mi už príliš nepáčili) a Ubisoft by sa rád podobným situáciám v budúcnosti vyhol.

Guillemot pre investorov povedal toto: „Je zložité vzbudiť záujem o pokračovanie multiplayerovej live hry, keď jej predchádzajúci diel ťažil z niekoľkých rokov optimalizácie a balancovania. V náväznosti na to, budeme klásť väčší dôraz na to, ako rýchlo po sebe jednotlivé diely live hier vychádzajú.“

Ubisoft sa tak rozhodol odsunúť Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine a akčnú adventúru Gods & Monsters z aktuálneho finančného obdobia (trvá do 31.3.2020) až do toho ďalšieho. Znamená to teda, že môžu spomínané hry vyjsť napríklad až v roku 2021. Uvidíme, či dodatočný čas na vývoj týmto hrám pomôže.

Zdroj: PC Gamer

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!