Redizajn Steam knižnice vstúpi do bety už 17. septembra

Dlho očakávaný redizajn Steamu je k nám o kus bližšie. 17. septembra vydá Valve pre svoj klient beta aktualizáciu, ktorá bude dostupná každému záujemcovi. Práve v nej príde aj nový dizajn knižnice. Ten vyzerá modernejšie, prehladnejšie a ponúkne aj nové užitočné funkcie.

Tieto nové funkcie sa budú týkať najmä prechádzania a filtrovania našich knižníc. Manuálne nastavovanie kategórii by malo byť nahradené vylepšeným automatizovaným systémom „Collections“. Knižnicu si tak budeme môcť prefiltrovať pomocou kľúčových funkcii (achievementy, multiplayer, co-op) alebo žánrov (RPG, simulátory). Život nám uľahčí aj nový vzhľad funkcie Recent News, ktorá taktiež prešla redizajnom a ponúkne prehľadnejšie a relevantnejšie novinky o hrách v našej knižnici (zoznamy zmien pre updaty, oznámenia o DLC).

Ak si budete chcieť nový vzhľad Steamu okúsiť na vlastnej koži sami, stačí sa pridať medzi beta-testerov. Kliknite vľavo hore na Steam > Settings > Account > Beta participation > Change a vyberte Steam Client Beta.

Ako sa vám nový dizajn pozdáva z dostupných obrázkov?

Zdroj: Valve

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!