Všetky série The Walking Dead od Telltale v Definitive kolekcii

Skybound Games oznámil kompletnú edíciu epizodickej adventúrnej série The Walking Dead od Telltale. Pre niekoho možno šok, keďže ten ohlásil bankrot len pár mesiacov dozadu a otázne bolo aj dokončenie poslednej štvrtej sezóny. Tu ale podľa všetkého výrazne pomohol Epic Games, ktorý firme finančne pomohol a za odmenu si vyžiadal presun všetkých ostatných dielov série zo Steamu do Epic Store.

Môžno práve tieto financie dopomohli k tomu, aby sa Skybound posledný krát pokúsil predať značku The Walking Dead a to prostredníctvom tejto kolekcie. Tá bude obsahovať všetky doposiaľ vydané série (aj s bočnou mini-sériou Michonne), vrátane The Final Season. Navyše budú staršie série obohatené o vylepšenú grafiku a očakávať môžeme aj pár zaujímavých bonusov ako napr. dokumentárne video “Return of The Walking Dead“ alebo kompletné soundtracky.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series vyjde na PlayStation 4, Xbox One a Epic Store10. septembra. Na Nintendo Switch už je dostupná prvá sezóna a The Final Season, takže sa Skybound rozhodol doplniť to o sezónu druhú a tretiu (tie vyjdu rovnako 10. septembra). Hráč si teda bude môcť stiahnuť hry zvlášť a všetky vylepšenia a bonusy spomínané vyššie mu budú k dispozícii.

Zdroj: Skybound

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!