Vedeli ste, že Area 51 má vcelku slušnú hru? Stiahnite si ju zadarmo!

V poslednom období sa rozmohli po internete vtípky o vpadnutí do prísne stráženej militantnej oblasti Area 51. Ľudia milujú peniaze a niektorí sa na náhlej popularite tejto oblasti chcú nabaliť. Na Steame sa napríklad začala predávať hra Storm Area 51: September 20th 2019, v ktorej má vraj prsty aj známy YouTuber Keemstar (Drama Alert).

Samotná hra samozrejme nestojí ani za potkanov chvost a ešte k tomu vás vyjde na 12 eur. Pre záujemcov o trocha zábavy v Area 51 odporúčam úplne bezplatnú hru s prízračným názvom Area-51.

Táto nenápadná hra od Midway vyšla v roku 2005 na PC, PS2 a pôvodný Xbox (o pár rokov neskôr vyšla ešte jedna podobná hra – BlackSite: Area 51) a ja som až dnes zistil, že sa z nej pred nejakým časom stal abandonware. Abandonware je označenie pre hru alebo aplikáciu, ktorej vývojári sa vzadli možnosti predaja a neexistuje teda legálna cesta jej kúpy (odmysliac si samozrejme bazárový predaj).

Area-51 je práve takouto hrou a je tak k dispozícii k bezplatnému stiahnutiu na stránke MyAbandonware. Vo svojom čase bola hodnotená jemne nadpriemerne a zadarmo naozaj stojí za to si ju okúsiť.

Sťahujte radšej predinštalovanú verziu (No Install Version – 1.4GB), pretože inštalačka rozdelená na 3 CDčka mne osobne nešla spustiť.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!