Fallout 76

Hráči Falloutu 76 žiadajú testovacie servery. Patche toho viac kazia ako opravujú.

Jedenásty update Falloutu 76 bol pre komunitu poslednou kvapkou. Tých pár hráčov, ktorých táto hra ešte má, prosí Bethesdu o možnosť testovať updaty pred ich finálnym vydaním. Ten najnovší totiž viac pokazil ako opravil. Ale čuduje sa tomu ešte niekto pri Bethesde?

Patch mal priniesť najmä zmeny a vylepšenia pre power armory. Bethesda dala hráčom vedieť, že tieto zmeny spôsobia, že sa ich power armor presunie do stashu alebo inventára. Ľudia však mali inú skúsenosť. Množstvo z nich o svoj power armor prišlo. Nemajú ho ani na sebe, ani v inventári ani v stashi.

Ďalšia vypečená “novinka” tohoto patchu, sú pokazené legendárne dropy z ťažkých nepriateľov. Občas vám po dlhom boji s nimi nepadne absolútne nič… Je až fascinujúce, čo všetko dokáže tak obrovské štúdio akým je Bethesda pokaziť.

Samozrejme sa spustila spúšť sťažností na Reddite, Twitteri aj na oficiálnych fórach Bethesdy a tá bola nútená zrušiť naplánovaný livestream a pripraviť ešte v ten istý deň opravný patch pre svoj patch… Opravy sa napokon nepodarili spraviť podľa plánu v rovnaký deň (pretože je to Bethesda) a boli odsunuté na ďalší deň. Niektorí hráči však stále hlásia, že im niektoré vzácnejšie časti power armoru chýbajú.

Uvidíme, či po toľkých prešlapoch s aktualizáciami pristúpi Bethesda na nápad s testovacím serverom, kde budú môcť ľudia skúsiť patch pred vydaním a nahlásiť prípadné chyby.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!