ESKO • Stav webu (18.12.2019)

Od posledného prehľadu o stave webu ubehli 4 mesiace a tak je myslím na čase, poskytnúť vám pohľad na aktuálne čísla a informácie ohľadom chodu Elitist’s Source.

REKORDNÝ MESIAC NA WEBE DOPOSIAĽ – SEPTEMBER

Na mail mi prišli štatistiky za predchádzajúce mesiace a Elitist’s Source zažilo svoj zatiaľ najlepší mesiac v septembri. Dokonca lepší ako ten Gamescomový august! Takmer 500 unikátnych návštev je pre mňa neskutočné číslo, ktoré som za mesiac na žiadnom svojom predchádzajúcom webe nemal.

No a ako sa od posledného ESKA zmenil počet kliknutí na web a zobrazení z Google vyhľadávania? Z 10 klikov sa stalo parádnych 424 a počet zobrazení článkov vo vyhľadávači stúpol z 259 na 10 400. To sú čísla, ktoré som od Googlu neočakával. Predsa len si neplatím žiadnu reklamu, takže toho príliš očakávať nemôžem.

Na tomto mieste sa musím teda poďakovať každému jednému z vás, ktorí ste na web klikali a pevne verím, že stále klikáte 🙂 Ak chcete oceniť hodiny a peniaze, ktoré do tohto projektu idú, zvážte mesačnú podporu na Patreone alebo jednorázový PayPal donate. Veľké dík má odomňa Tomáš Kolárik, ktorý ESko podporuje na Patreone už 5. mesiac po sebe <3

Kam by išli vaše peniaze z Patreonu alebo PayPalu? Mesačný hosting Elitist’s Source momentálne stojí 5 eur, zatiaľ čo ročné registrovanie domény činí niečo okolo 15 eur. To je za rok 75 eur a keďže (pre tento moment) odmietam akúkoľvek formu reklamy, bez vašej podpory som každým mesiacom „v mínuse“… A to mi v Klocherovi vraveli, že keď píšem pre peniaze, tak mám prestať… Pretože vôbec nepíšem od 2012 úplne zadarmo a po novom dokonca s výdajmi, bez príjmov. Prečo? Pretože ma to baví a chcem ľudí informovať. Ak sa rozhodnete ma v mojom počínaní podporiť, budem rád. Ak nie, úplne mi postačí, že vás články bavia a že ich občas zazdieľate na sociálnych sieťach a pod. 😉

Díky za to, že ste. Každému jednému z vás prajem krásne Vianoce a vydarený vstup do roka 2020!

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!