ESKO • 1000

Toto leto to bude druhý rok, čo funguje tento web. Za tú dobu sa toho udialo viac ako dosť. Prešiel som si pozitívnymi reakciami a aj značne negatívnymi (hlavne pri mojom, dnes už legendárnom, článku o nudnom Red Dead Redemption 2) a vykryštalizovalo sa to tu na niečo viac ako obyčajný novinkový web. Aj keď tých tu nájdete veľké množstvo, väčšina z nich vám prinesie viac ako len plané opakovanie správ zo zahraničných webov. Nikdy som sa nebál vypustiť svoje názory a to ani v prípade, keď viem, že to nebude zrovna najpopulárnejší názor.

Na týchto riadkoch píšem v poradí už 1000. článok na Elitist’s Source. Tento text chcem teda spraviť niečim špeciálnym a príde mi, že by som mal toto miesto venovať svojim najväčším influenciám. Zrejme najväčším mojim vzorom z minulosti boli herné papierové magazíny. Menovite LEVEL, SCORE, Hráč, Next LEVEL, Doupě, OPSM (Oficiálny PlayStation Magazín), OXM (Oficiálny Xbox Magazín) aj filmový Premiere. Neskôr ma formovali aj niektoré weby ako Hrej, Games, Bonusweb, Moviezone, alebo Sector.

Všetky tieto médiá však tvorili ľudské indivíduá. Je mojou povinnosťou, im týmto vzdať hold a poďakovať za roky skvelej práce. Pavel Dobrovský (Luke), Radek Friedrich (Sengaia), Andrej Anastasov (Andrew), Farid Starman, Lukáš Grygar (Janchor), Ondřej Průša (Draken), Martin Bach (Blixa), Petr Poláček (Sleepless), Jan Tománek (Beast), Lukáš Codr (Čočík), Mikoláš Tuček (Tukan), Jan Modrák (Bludr), Dan Vávra, Michal Rybka (Wolf), Jiří Pavlovský, Pavol Buday a mnoho, mnoho iných… DÍKY.

V neposlednom rade chcem poďakovať aj Vám, pravidelným čitateľom, podporovateľovi Tomášovi na Patreone a aj všetkým náhodným okoloidúcim. Ešte furt ma to tu baví.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!