Šokujúce! Dočkáme sa ďalšieho Star Wars filmu! A potom ďalšieho. A potom ďalšieho…

Máte aj vy tak veľmi radi Star Wars? Nechcem sa chváliť, ale ja mám dve Star Wars tetovania. Han Sola na ľavej polovici zadku a Jar Jar Binksa na pravej. Star Wars je môj život a neviem si predstaviť, ako by vyzerala filmová scéna bez neho… Vlastne viem. Menej prerastených tlstých miminiek s o číslo menšími Star Wars tričkami pobehujúcich po Disneylande. Hrozná myšlienka, však?

Pre všetkých mne podobných megafanúšikov tejto vesmírnej ságy mám skvelé správy. Neuveríte tomu, ale chystá sa ďalší film! No fakt! Kto by to bol povedal, že sa multimiliardová značka vráti na plátna kín? V súčasnej situácii ale asi len na obrazovky televízii v našich domovoch páchnucich po použitom spodnom prádle a lubrikačnom géle, ktorý používame pri pohľade na plagát s logom Disney.

Späť k samotnému filmu. Už vieme, že si musíme kompletne vyčistiť kalendár na Vianoce 2023 a pripraviť si obe ruky na čo najhlučnejší potlesk pre prvú ženskú režisérku v histórii Star Wars! Áno je to tak. Nový Star Wars dostane na starosť režisérka Patty Jenkins. Povedal niekto ženská sila? To si píšte! Film má byť o galaktických pilotoch Rogue Squadron či čo to… To je jedno, aj tak na to všetci pôjdeme. Už sa nemôžem dočkať! Rozmýšľam nad ďalším tetovaním. Bude to asi R2D2, len som sa ešte nerozhodol či na pravé alebo ľavé vajco.

Zdroj: MovieZone

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!