Hitman 3

Hitman 3 mení názov a poskytne zadarmo obsah z predchádzajúcich dvoch dielov

Do nového roka na Elitist’s Source vstupujeme príjemnou správou od IO Interactive. Hitman 3 zmení názov na HITMAN: World of Assassination a drasticky zjednoduší hráčom kúpu. Doteraz musel človek mať doslova písomný manuál na to, aby vedel čo kúpiť, aby vlastnil všetok obsah z Hitman 1, 2 a 3. World of Assassination to zmení tým, že ponúkne vo svojom základe za 70 dolárov obsah z Hitman 1 GOTY a Hitman 2 Standard. Aktuálny majitelia Hitman 3 na všetkých dostupných platformách obdržia bezplatný upgrade.

World of Assassination Deluxe Pack následne dodá obsah, ktorý bol doteraz dostupný v Hitman 3 Deluxe Pack, Hitman 3 Seven Deadly Sins Collection a Hitman 2 Expansion Access Pass. Tento balík vyjde záujemcov na 30 dolárov. Ak už niečo z neho vlastnia na Steame, IO Interactive pripraví aj tzv. “complete the set” balík, vďaka ktorému zaplatíte len za to, čo vám chýba. Ak vám teda chýba jedno z troch DLC, zaplatíte 10 dolárov. Ak dve, tak 20.

Tieto zmeny sa uskutočnia 26. januára 2023, takže odporúčam zakúpiť základnú edíciu Hitmana 3 teraz v zľavách na Steame za cca 20 eur, prípadne fyzickú kópiu pre konzolu ktorú vlastníte.

Zdroj: IO Interactive

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!