Únik databázy GeForce Now odhalil zatiaľ neohlásené hry

NVIDIA zaktualizovala databázu hier pre svoju streamovaciu službu GeForce Now. Táto databáza je však verejná a jej spomínaná najnovšia aktualizácia vniesla na internet obrovský rozruch. Zrejme omylom, sa do databázy dostali tituly, ktoré zatiaľ neboli oficiálne oznámené. Medzi ne patria napríklad God of War pre PC, XCOM 3, Resident Evil 4 Remake, Titanfall 3, Crysis 4, Kingdom Hearts IV, Forza Motorsport 8, Goat Simulator 2 (pretože prečo nie), Gears 6, Cities Skylines 2, Sniper Elite 5, Destroy All Humans 2 Remake, Destroy All Humans 3, Bioshock 2022, Bioshock RTX Remaster, Batman: Arkham Knight RTX Remaster či Mirror’s Edge RTX Remaster.

Povedať, že v budúcnosti vyjde Forza Motorsport 8 alebo ďalší Gears of War je ekvivalent tvrdenia, že zajtra ráno vyjde slnko, ale niektoré ostatné vyššie spomenuté hry sú pre mnohých dosť veľkým šokom. Mňa najviac nadchla zmienka Bioshocku v roku 2022. Vieme, že sa na novom dieli pracuje, ale očakával som, že sa ho dočkáme najskôr v roku 2023. Najväčší rozruch ale spôsobil God of War pre PC (presnejšie Steam). To ma absolútne necháva chladným. Nielenže už hru mám na PS4, no navyše si nemyslím, že je to až taká žhavá pecka. Videl som názory, že je to jedna z najlepších mainstreamových hier za posledných 20 rokov a podobné šialenstvá. Ja by som GOW (2018) nenazval ani len najlepším dielom série God of War

NVIDIA označila svoju vlastnú databázu za „špekulatívnu“. Teda nepriamo, pretože to označenie malo smerovať na úniky spomínaných zoznamov. Lenže tie zoznamy patria NVIDII… Takže kto špekuluje? Sú len dve možnosti. Buď vo svojej databáze špekuluje NVIDIA, alebo sa zoznamy neoznámených hier zakladajú na realite.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!