Watch Dogs: Legion pobeží na PS5 a XSX v 30 fps

Očakávaný Watch Dogs: Legion vyjde popri PC, PS4 a Xbox One aj na Xbox Series X/S a PS5. Ako plánujú vývojári svoju hru na prechod do next-genu pripraviť? No, rozhodne nie vylepšeným frameratom. Jeden z producentov z Ubisoftu, Lathieesh Thillainathan, na Reddite odhalil, že WD: Legion pobeží na PS5 a Series X v rozlíšení 4K a s ray-tracingom v 30 fps.

Či bude v nastaveniach možnosť voľby medzi 60 fps s nižším rozlíšením a vyššie spomínaným graficky krajším nastavením zatiaľ nevieme. Nevieme ani to, ako bude hra upravená pre chod na slabšom Xboxe Series S. Takže pre Ubisoft znova opakujem FAKT (nie osobnú preferenciu, ale FAKT), že framerate je podstatnejší ako grafika. 30 fps v 21. storočí, nie to ešte v roku 2020 pri vydaní nových konzol, je k smiechu a totálne nedostačujúce. Aby som povedal pravdu, už sa aj z 60 fps stalo absolútne minimum a je preferovaný ešte vyšší framerate.

Ak si chcete Legion nie len zahrať, ale aj užiť, siahnite po PC verzii. Pozrite si ale predtým nedávno oznámené detailné hardvérové požiadavky.

Zdroj: Ubisoft (Reddit)

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!