Halo Infinite

Hovorí sa, že Halo Infinite nevyjde na XONE. Je to pravda?

AKTUALIZÁCIA: Komunitný manažér 343 Industries John Junyszek špekulácie odmieta a oznámil, že pre tento moment nie sú na pláne žiadne zmeny dátumu vydania ani konzol na ktorých hra vyjde.

Už niekoľko dní koluje po internete informácia od nemenovaného insidera zo štúdia 343 Industries, o zrušení Xbox One verzie Halo Infinite. Podľa “tajných” informácii, o ktorých tým pádom vie celý svet, beží nové Halo na Xboxe One len s veľkými ťažkosťami. Vraj nedokáže udržať stabilný framerate ani pri rozlíšení 900p. Hovorí sa aj o potencionálnom odklade Xbox Series X verzie až niekam do roku 2022. Čo je na tom všetkom pravda?

No, niečo možno áno. Microsoft totiž nič z vyššie uvedeného nevyvrátil, len sa vyjadril, že sa ku špekuláciám ohľadom Halo Infinite nebude vyjadrovať… Osobne verím, že má Xbox One a Xbox One S problém s plynulým chodom hry, ale nemyslím si, že by kvôli tomu zrušili jej vydanie na týchto konzolách. Minimálne Xbox One X si s Halo Infinite určite hravo poradí. Je možné, že nás čaká ešte jedno odloženie vydania, ale na 2022 to naozaj nevidím. Vývojári z 343 určite zabojujú a tú XONE verziu nakoniec dokončia. Otázkou zostáva, ako tam hra pobeží a ako bude vyzerať.

Zdroj: TrueAchievements

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!