Rockstar redizajnoval svoje webové stránky, ľuďom jebe

Dobrý titulok, však? Že nie? Tak ale klikli ste naň, takže misia splnená. Keď už sme pri misiách, Rockstar ich má vo svojich hrách nepreberné množstvo. No a práve o Rockstar Games je táto „novinka“.

V R* sa rozhodli, že by si ich web zaslúžil menší redizajn. Ich dvorní umelci si pre tento nový vzhľad stránky pripravili nové obrázky a ľudia v tom okamžite začali hľadať spojenie s akousi novou chystanou hrou. Bude to GTA 6? Bully 2? Table Tennis 2? Bude to hovno, vážení a milí!

Rockstar umenie miluje a dokazuje to už dlhé roky. Ich kolekcie artworkov sú nádherné a dostupné na stiahnutie v podobe pozadí pre mobilné telefóny a počítače.

Áno, je možné, že budú mať nové obrázky niečo spoločné s nejakým chystaným DLC pre GTA Online, ale určite by som neočakával oznámenie GTA 6. Rovnako je tu možnosť, že sa Rockstar nejakým spôsobom chystá osláviť 5. výročie vydania PC verzie Grand Theft Auto V. To by vysvetľovalo obrázok robota so šampanským, ktorý môžete vidieť vyššie. BTW, ten art štýl sa nazýva retrofuturizmus a vyzerá parádne.

Čo si myslíte vy? Oznámi Rockstar GTA 6 pre Gameboy Color, TurboGrafx16 a Atari Jaguar?

Rockstar Games

Zdroj: Rockstar

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!