Predplatné Fallout 76 je, ako inak, rozbité

Včera sme informovali o novom predplatnom pre Fallout 76 s názvom Fallout 1st. Okrem toho, že je predražené, však ľudia začali nachádzať ďalšie nemilé prekvapenia. Tí, ktorí Fallout 1st zakúpili (rád by som ich stretol a hodil reč), s hrôzou zistili, že niektoré sľúbené benefity skrátka nefungujú tak, ako by mali. Čuduje sa ešte niekto pri Bethesde?

Hlavná výhoda predplatného mala byť možnosť založiť si vlastný private server a hrať na ňom s pár kamarátmi. Hráči si však všimli, že prístup na tento server sa nedá obmedziť na pozvanie, ktoré by ste si rozosielali podľa seba, ale dostať sa naň môže každý z vášho friendlistu. To môže byť problém pre ľudí s veľkým zoznamom priateľov (napr. hráči ktorí tradeujú). Ani tam však problémy s privátnym serverom nekončia. Hráči na svojich serveroch vraj nachádzajú vylootované oblasti a mŕtve NPC.

Bez problémov nie je ani neobmedzený úložný priestor pre scrap. Viacero hráčov sa sťažuje, že im po nákupe Fallout 1st zmizlo všetko, čo dovtedy vo svojom scrape mali. A to sa, vážení a milí, za 12 USD mesačne alebo 100 USD ročne, naozaj vyplatí! Kupujte hneď a získate odomňa backhend cez tlamu zadarmo, ako bonus! Nie, teraz vážne, ušetrite si svoje peniaze, pretože dnes vychádza The Outer Worlds od Obsidianu (tvorcovia Fallout: New Vegas).

P.S.: Mrknite na web FalloutFirst.com, ktorý založil jeden z nespokojných hráčov. Som si istý, že sa zasmejete.

Zdroj: Jim Sterling

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!