Blizzard je banda komunistických kapitalistov (aj to sa dá)

Iste vám v posledných dňoch neušlo, že sa často v herných aj svetových médiách objavujú slová Blizzard, Hearthstone, Čína či Hong Kong v jednej vete. Ak nie ste v obraze, Blizzard zakázal profesionálnemu taiwanskému hráčovi Hearthstonu, Chung „blitzchung“ Ng Wai, hrať v turnaji Asia Pacific Hearthstone Grandmasters. Ban na rok si „vykoledoval“ vyjadrením solidarity voči protestujúcim ľuďom v Hong Kongu počas livestreamu.

Blizzard sa okamžite ospravedlnil Čínskej vláde a poslal im odkaz, že sú ako firma jednoznačne za udržanie celistvosti Číny. Bavíme sa o tom istom Blizzarde, ktorý svoju solidaritu voči všetkým ľuďom planéty Zem vyjadril prostredníctvom svojej hry Overwatch, kde sú podľa ich slov, dve z postáv LGBT. Solidarita odtiaľ potiaľ! „Bukvice“ v hre musia byť, ale aby si niekto otvoril pusu na aktuálne svetové problémy a vyjadril trpiacim ľuďom súcit? Tak to teda nie!

Activision Blizzard je teda svetovým unikátom – kapitalisticko-komunistická firma. Spolčujeme sa s Čínou, pretože vieme, že sú v nej obrovské peniaze (napr. pro turnaje) a to aj za cenu komunistického, totalitárskeho zmýšľania…

Zaujímavé bolo sledovať aj dvoch vtedy prítomných moderátorov spomínaného livestreamu. Tí sa radšej pri preslove Chung Ng Waia schovali pod stôl, aby ich nikto s ním nespojoval. Ste zbabelé hovadá, rovnako ako Activision Blizzard!

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!