Red Dead Redemption 2 dorazí budúci mesiac na PC


Red Dead Redemption 2

Vieme aké železo budeme potrebovať na Red Dead Redemption 2 + PC screenshoty


Český Eurogamer už dnes ráno požmurkával našim smerom s príspevkom na Facebooku a tie naše špekulácie sa totálne potvrdili. Red Dead Redemption 2 sa dostane na PC! A to už budúci mesiac.

5. novembra 2019 je ten deň, kedy sa majitelia osobných počítačov (relatívne výkonných) vydajú na výpravu Divokým zápádom vo vyšších frameratoch a rozlíšeniach ako ich konzoloví protinožci. Môj názor na RDR 2 asi poznáte a zrejme s ním aj nesúhlasíte, alebo mi poviete, že to je „zlý článok“, lebo jeho názor nekorešponduje s vašim. Zdravím do jednej nemenovanej FB skupiny!

Samotnému vydaniu RDR 2 na PC už predznačovalo viacero vecí. Popri vyššie spomínanom Facebook poste od Eurogameru, sme tu mali Austrálsku ratingovku, zmienku o PC achievementoch v zdrojovom kóde alebo príchod PC launchera od Rockstaru, na ktorom si RDR 2 pre PC môžete od 9.10. predobjednať. Za predobjednávku získate ako bonus dve z týchto hier:

Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Bully: Scholarship Edition
L.A. Noire: The Complete Edition
Max Payne 3: The Complete Edition

Hra vyjde aj na Steame, ale stane sa tak až v decembri, teda mesiac po vydaní na Rockstar Launcheri a Epicu. Cloud konzola Google Stadia sa taktiež dočká v deň svojho vydania.

Zdroj: Eurogamer

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!