Vo WB Games Montréal sa podľa všetkého chystá nová Batman hra

Cez víkend oslávil svoje 80. narodeniny jeden z najslávnejších komiksových superhrdinov od DC – Batman. Netopierí muž už má za sebou aj peknú radu hier. Niektoré nanajvýš priemerné (staršie konzolové hry pre NES/Mega Drive) a niekoľko vysokorozpočtových trhákov (Arkham séria).

Práve Arkham séria by sa mala vrátiť a to, podľa špekulácii na Resetera fórach, ešte tento rok. Jeden z vývojárov WB Games si totiž do svojho LinkedIn profilu pripísal prácu na Projekte 2019. Samotné štúdio už navyše dávnejšie rozprávalo o svojich plánoch s Batmanom a o tom, že už pracujú na novom superhrdinskom projekte. Podľa ich aktuálneho Tweetu to vyzerá , že zostanú pri Batmanovi.

Na Twitteri WB Games Montréal (stoja za Batman: Arkham Origins) sa objavilo video s budovou osvetlenou znakom Batmana. Zhruba v strede videosekvencie sa navyše objavujú záhadné symboly, ktoré fanúšikovia rozlúštili ako odkaz na Soví tribunál. To by sedelo, keďže autor komiksov Scott Snyder sám tweetol (a neskôr aj zmazal) odpoveď, ku ktorej pripojil hashtag #bewarethecourtofowls.

Zdroj: Twitter

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!