Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville prinesie do série nových hrdinov, lokácie a splitscreen

Včerajší odpočet sa dostal až na svoj koniec a PopCap s EA prezentujú ďalší diel akčnej série Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Miesto Garden Warfare 3 ale použili nový podtitul – Battle for Neighborville.

Inak ale hlavná náplň gameplayu zostáva nezmenená. Dva tímy rastlín a zombíkov bojujú proti sebe v „hero-based“ strieľačke s pohľadom z tretej osoby. Battle for Neighborville ale našťastie prinesie hneď niekoľko zaujímavých noviniek. Jednou z hlavných budú nový hrdinovia na oboch stranách (ich predstavenie vidíte vo videu). Očakávať môžeme samozrejme aj nové lokácie, questy, minihry, možnosti úpravy postáv a prekvapivo aj splitscreen.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville vychádza 18. októbra pre PC, PS4 a Xbox One. Fanúšikovia si však môžu zakúpiť Founder’s Edition a hrať o 6 týždňov skôr! Každý týždeň sa títo hráči dostanú k novému obsahu a to za akciovú cenu 29.99 € namiesto plánovaných 39.99 €. Hra je zahrnutá aj v programe Origin Premier, takže ak ste predplatiteľom, môžete hru okamžite hrať.

Zdroj: EA

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!