Empire of Sin je novou hrou manželov Romerových

Legendárny herný vývojár John Romero (asi poznáte pôvodný DOOM od id Software) sa rozhodol so svojou manželkou a taktiež úspešnou vývojárkou Brendou založiť v roku 2015 vlastné štúdio. Po Romerovom megawade pre DOOM s názvom Sigil sa štúdio Romero Games chystá na vydanie ich prvej veľkej hry Empire of Sin.

Tú oznámili ešte na tohtoročnej E3 v Los Angeles a na prebiehajúcom Gamescome teda nemohli chýbať. Videli sme gameplay trailer a dozvedeli sme sa bližšie podrobnosti.

Hráč sa v tejto akčnej real-time stratégii s prvkami RPG vžije do gangsterskej role v Chicagu 20. rokov minulého storočia. Za úlohu bude získať v meste čo najväčší vplyv a vytlačiť ostatné rodiny, ktoré si na gangsterský monopol tiež brúsia zuby. Popri akcii je však za potrebí využiť aj nejakej tej diplomacie. Hra v niektorých situáciách hráčovi ponúkne voľbu odpovede v dialógoch.

Hlavnými prostriedkami v Empire of Sin budú peniaze ale aj alkohol, s ktorým sa bude dať slušne zarobiť. Predsa len, v Amerike toho času vládla prohibícia.

Empire of Sin bude vydávať štúdio zamerané na strategické hry Paradox Interactive a vyjde začiatkom budúceho roka pre PC, PS4, XONE a Switch.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!