King’s Bounty II sa predstavuje s pohľadom z tretej osoby

Séria King’s Bounty, ktorá odštartovala svojim úplne prvým dielom už v roku 1990 sa budúci rok vracia! Mnohí ju asi poznajú až vďaka modernému reštartu série The Legend z roku 2009.

1C Entertainment znenazdajky oznámilo plnohodnotne očíslovaný druhý diel. Ten má do série po rokoch priniesť čerstvý vánok inovácie. Popri značne vylepšenej grafike sa autori snažia sériu viac priblížiť klasickým RPGčkam, skôr ako stratégiám. Pohyb po svete Antary bude teda prebiehať v reálnom čase a to v pohľade z tretej osoby. Súboja zostávajú naďalej ťahové s taktickým pohybom po hexovej ploche.

Vývoj príbehu, ktorý sa bude točiť okolo neznámej nákaze sužujúcej miestnych obyvateľov, sa bude meniť podľa rozhodnutí a činov vašej postavy. Okrem dôležitých výberov odpovedí v rozhovoroch sa bude dej formovať aj podľa vašich činov a faktu, či svoje sľuby z rozhovorov dodržiavate. Spomínaná nákaza mení ľudí regiónu Antara na rôzne monštrá a to neznie zrovna najoriginálnejšie, no čas ukáže.

Dostupný trailer vyfarbuje hru do podstatne filmovejších odtieňov a ukazuje, že sa budeme musieť pripraviť aj na prítomnosť cutscén. Či je to plus alebo mínus hry už nechám na každého osobné posúdenie.

King’s Bounty II vyjde budúci rok pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Oficiálna stránka

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!