Fallout 76 dostane novú battle royale mapu a raidy

Bethesda nám už na E3 sľúbila ľudské NPCčka, ktoré prídu túto jeseň v rámci bezplatného updatu Wastelanders. Na QuakeCone nám ale ukázali ďalšie novinky, ktoré do hry chystajú.

Už od 20. augusta budeme mať možnosť okúsiť raidy. Tie budú dostupné pre partie po 4 hráčoch a odohrajú sa vo Vaulte 94. Vývojársky tím chystá ešte iný Vault pre raidy, no ten zatiaľ nemá určený dátum dokončenia. Čakanie ale vraj nebude dlhé.

Raidy sa budú vo veľkej miere opierať o puzzle elementy a poskytnú tri možné nastavenia obtiažnosti. Tu samozrejme platí, čím vyššia obtiažnosť raidu, tým lepšie odmeny. Medzi odmeny patria aj úplne nové power armory, ktoré sme zatiaľ nemali možnosť vidieť.

O pár týždňov neskôr, v septembri, sa dočkáme ďalšieho prídavku do Falloutu 76 – Morgantown mapa do Nuclear Winter módu. Nuclear Winter je akási verzia battle royale, kde sa stretne 52 hráčov v týmoch po 4 hráčoch a snažia sa pre seba ukoristiť výhru. Výhra nastáva vtedy, keď jeden z tímov zaberie pozíciu Overseera vo Vaulte 51.

Morgantown pokrýva letisko, Vault-Tec univerzitu, a hlavne najvyšší bod celej Fallout 76 mapy. To znie ako zaujímavé miesto pre boje! Bohužiaľ, jedná sa o Bethesdu, takže radšej kroťme očakávania. Na 90% sa niečo doserie…

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!