Gears 5

Gears 5 odstráni akékoľvek náznaky fajčenia

Hneď z kraja si ujasnime, že násilie a odtrhávanie končatín vo videohrách je v poriadku a fajčenie, užívanie drog alebo, nedaj Bože sex, je absolútne cez čiaru a musíme to všetko vyhubiť. Tak zrejme rozmýšla väčšina “AAA” (prosím, prestaňme ich tak už nazývať) vývojárov/vydavateľov a krásne to potvrdzuje najnovšia správa o Gears 5.

Ako iste viete, séria Gears of War sa nikdy nebála graficky zobrazovať násilie, napríklad takým pílením nepriateľov na časti motorovkou. Je to skrátka séria len a jedine pre dospelé publikum. A práve preto je to, čo vám idem oznámiť, neskutočne smiešne. Gears 5 sa striktne dištancuje od akéjkoľvek formy fajčenia. Prečo? Pretože to je zlé, mkay?

Pretože keď v Gears 5 odjebem niekomu hlavu a tú ešte stihnem kopnúť do vajec ďalšiemu náhodne okoloidúcemu nepriateľovi, je to cajk. Ale aby niekto fajčil CIGARETU?! Ako sa len opovažujeme o niečom takom vôbec debatovať?! Pfuj! Deti, nefajčite prosím! A v prvom rade nehrajte Gears of War, PRETOŽE JE TO HRA OD 18+!

Tento detail ale asi vývojárom/vydavateľom ušiel a zrejme si myslia, že svoju hru tvoria pre publikum vo vekovej hranici diváka YouTubera Jakea Paula. A práve preto som tu ja, aby som povedal: “Milé deti, fajčite, pite, hrajte brutálne hry, len si prosím vás nekupujte Gears 5, pretože jeho tvorcovia sú pokrytecké prasatá. Ďakujem!”

Jedinú vec, ktorú teda môže Gears 5 fajčiť, je môj masívny načechraný…………..VYSKYTLA SA CHYBA V PRIPOJENÍ………..

P.S.: Tento blbý nápad mali vývojári The Coalition v spolupráci s organizáciou Truth Initiative, ktorá “bojuje” proti fajčeniu. Jediný “truth” je, že sú obe zúčastnené strany jeblé. Koniec hlásenia.

P.P.S.: Nie som fajčiar, takže tu určite nereprezentujem nejakú svoju agendu.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!