Leatherface v novom Texas Chainsaw Massacre zostarne

Nové pokračovanie Texas Chainsaw Massacre (Texaský Masaker Motorovou Pílou), ktoré je na pláne už dlhšie, pozná svojich prvých hercov. Potvrdené máme už dve veľmi podstatné mená, medzi ktorými je obsadenie Leatherfacea a navrátilej postavy z prvého dielu Sally Hardesty. Tá ako jediná prežila prvé stretnutie s Leatherfaceom na plátne kín a vyzerá to teda tak, že sa nový diel série pokúsi napojiť svoju príbehovú linku prvého filmu. Nepôjde v tom prípade o kompletný reboot, ako sme si doteraz mysleli.

Sally stvárni herečka Olwen Fouéré a Leatherfacea zase Mark Burnham. Zaujímavé je, že Leatherface má byť v novom Masakri od režiséra Fede Alvareza značne zostarnutý. To vysvetľuje, prečo ani Sally už nebude zrovna najmladšia. Predsa len, herečka Fouéré by svojim aktuálnym vzhľadom v pohode zapadla aj medzi nejaké tie ježibaby v Zaklínačovi (ja sa ospravedlňujem)…

Som veľmi zvedavý, aká bude rola Sally v tomto novom príbehu a či sa filmu podarí aspoň z časti priblížiť atmosfére a legendárnej kvalite originálu.

Mark Burnham
Olwen Fouéré

Zdroj: Bloody Disgusting

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!