The Suicide Squad má byť úplne iný superhrdinský film ako ostatné

DC FanDome 2020 priniesol okrem oznámenia nového Batmana s Robertom Pattinsonom aj reboot filmu Suicide Squad z roku 2016. Nový film ponesie názov The Suicide Squad a režisérska stolička pri jeho natáčaní pripadla Jamesovi Gunnovi. Ten má za sebou už slušnú radu kvalitných počinov, medzi ktorými nenájdete len superhrdinské filmy ako Guardians of Galaxy, ale pôsobil už aj ako scénarista remaku hororovej klasiky Dawn of the Dead od George A. Romera.

Ako zaujímavosť uvediem, že ešte v roku 2014 získal ocenenie Zlatej maliny za najhoršieho režiséra kvôli komédii Movie 43. Hneď rok na to ale získal ocenenie za najlepšieho režiséra vďaka už spomenutému Guardians of Galaxy. Neviem či sa niekomu inému toto podarilo. Mňa osobne na výbere režiséra najviac potešilo, že je Gunn fanúšik filmov z produkcie Troma. Asi najznámejší z nich je Toxický mstiteľ od legendárne zvrhlého režiséra Lloyda Kaufmana. Sám James Gunn natočil svoj prvý film s názvom Tromeo and Juliet práve v spolupráci s Kaufmanom.

Práve vďaka tomu všetkému som Gunnovi veril, keď oznámil, že The Suicide Squad bude úplne iný superhrdinský film, než aké sme mali možnosť doposiaľ vidieť. Do filmu obsadil napríklad Margot Robbie (Harley Quinn), Idrisa Elbu (Bloodsport) alebo Johna Cenu (Peacemaker). Do kín sa nový Suicide Squad dostane 6. augusta 2021.

Páčil sa vám článok? Zvážte podporu cez Patreon!
Become a patron at Patreon!